20 611 800

Vejhjælp døgnet rundt

Vejhjælp

Autohjælp, bjærgning og autotransport

Au2assistancen tilbyder alt indenfor autohjælp, bjærgning og autotransport.

Assistance til både erhverv og private

Vores kundekreds omfatter både private og erhverv. Vi har et godt samarbejde med pleje- og omsorgssektoren, håndværkere, Skov- og Park-tjenester og meget mere. Fælles for vores kunder og samarbejdspartnere er at de lægger vægt på vores høje serviceniveau samt vores evne til at få deres biler hurtigt tilbage på vejen.

Vejhjælp

Du vil møde os i topmoderne og veludstyrede køretøjer, som er bemandet med erfarne og imødekommende medarbejdere, der hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning på det problem, som du måtte stå overfor.

Vores engagement, erfaring samt relevante og ajourførte uddannelses-planer sikrer dig, at vi til enhver tid kan afhjælpe vi dit problem hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Starthjælp med batteri test og kontrol af ladesystemer.
  • Hjulskift evt levering af reserve dæk
  • Tanktømning ved fejltankning
  • Fri trækning
  • Dør oplukning
  • Assistance ved pludselig motorstop
  • Udbringning af brændstof
  • Udførelse af mindre auto reparation på stedet
  • Afdækning af ruder efter hærværk/tyveri

Bjærgning

Ved Au2assistancen vil vores kunder altid modtage professionel hjælp fra uddannet personale inden for bjærgning og transport.

Au2assistancen kan tilbyde tungt vogns bjærgning samt transport af landbrugsmaskiner og lastbiler.

Derudover tilbyder Au2assistancen assistance med vores 4 x 4 bjærgnings bil monteret med hydraulisk spil som anvendes ved blandt andet bjærgning af lastbiler, traktorer og andet stort maskineri.

Au2assistancen ønsker at være jeres total samarbejdes partner og derfor hvis det beskrevne materiel ikke er nok til at løse den enkel opgave har vi mulighed for at rekvirere yderligere assistance via vores sammenslutning af autohjælp og bjærgning stationer spredt ud over hele landet. Det har vi gjort for at sikker vores kunder den bedste hjælp overhovedet muligt uanset hvor i Danmark behovet skulle opstå

Se meget mere på bjærgning.dk

Autotransport

Høj sikkerhed og lav skadesprocent er de væsentligste parametre, når vi dagligt transporterer biler for både bilforhandlere, importører, biludlejningsfirmaer, private osv.

I alle bugserings- og autotransportopgaver fastspænder vi bilerne på autotransporteren i henhold til de lovbestemte regler i vores branche.

Det er din garanti for en optimal transportsikkerhed.

Au2assistancen tilbyder ligeledes transport af knallert og MC er samt MC med sidevogn i lukket trailer.

Døgnvagt

20 611 800