20 611 800

Vejhjælp døgnet rundt

Hvem er Au2assistancen

Erfarent autoværksted

Au2assistancen er et veldrevet værksted med 6 fastansatte mekanikere. Værkstedet blev stiftet i 2014 og er vokset støt og roligt siden da. Vores værksted løbende bliver udbygget og opdateret med værktøj, lifte og nyt udstyr til fejlsøgning, diagnose og test.

Både private og erhvervskunder

Vores hverdag er præget af mange forskellige typer opgaver til både og private og erhverv. Private bilejere nyder bl.a. godt af vores medlemskab af CAC, der yder garanti på reservedele brugt i reparationen og du beholder naturligvis din nyvognsgaranti med et stempel i servicebogen fra Au2assistancen.

Til vores erhvervskunder har vi opbygget et koncept omkring vores målsætning om at ekspedere enhver opgave hurtigt, effektivt og fagligt kompetent. Det betyder, at ingen biler holder længere end absolut nødvendigt på vores lifte.

Centralt beliggende

Au2assistancen ligger klods op ad Svendborg Motorvejen og kun 100 meter fra afkørsel 12. Det giver vores vejhjælp de bedste betingelser for hurtigt at kunne komme nødstedte billister til hjælp og ligeledes bliver det ikke nemmere at få sin bil kørt til service.

Certificering af udstyr og uddannelse

Vi er CAC certificeret og har dermed adgang til hurtig levering af kvalitetsreservedele - ofte med en leveringstid på ganske få timer og opfylder dermed vores målsætning om at arbejde så effektivt som muligt. Derudover betyder CAC certificeringen, at vi skal leve op til en lang række krav. Der stilles krav til både udstyr og uddannelse og alle medarbejdere er på kursus flere gange årligt, så vi altid er på forkant med den teknologiske udvikling i autobranchen. 

Services

Vi er ikke kun et allround værksted med fagligt dygtige medarbejdere. Vi forsøger at være den samarbejdspartner, som man henvender sig til uanset, hvilket autorelateret behov man måtte have. Vi beskæftiger med alle aspekter indenfor autobranchen.

Vi tilbyder
  • Service og reparation af både person-, vare- og lastbiler
  • Køb og salg af biler
  • Vejhjælp
  • Bjærgning af biler, lastbiler og traktorer
  • Komplet dækværksted

Baggrund

Værkstedet er stiftet af den Nicolaj Prest Larsen. Nicolaj er opvokset i dels i førehuset på forskellige bjærgningskøretøjer og dels i smøregraven på familiens værksted. Det har således mere været et kald end et valg at Nicolaj er gået samme vej.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Du kan også ringe

20 611 800

Eller sende os en mail

assistancen@email.dk