20 611 800

Vejhjælp døgnet rundt

Service

SOMMERKLARGØRING & SERVICEEFTERSYN

Skal din bil til service? Eller skal den gøres klar til sommeren? Hos Au2assistancen har vi den rette fagviden til at hjælpe din bil med et grundigt eftersyn fra top til tå. Du kan være sikker på, at alt bliver gennemgået med udgangspunkt i netop din bil. Uanset bilmærke og model kan vi hjælpe.

Vi har stor erfaring med autoservice og kan hjælpe både private og erhvervskunder. Vi sørger desuden for udelukkende at bruge reservedele, der er tilsvarende kvalitet til bilfabrikantens egne og følger deres anvisninger nøje.

Serviceeftersyn

Med et serviceeftersyn hos os er du sikker på, at din bil er i gode hænder. Vi lever af glade og tilfredse kunder, hvorfor rådgivning, kommunikation og service lægger i højsædet. Intet
bliver foretaget over hovedet på dig.

Vi forsøger at skræddersy vores løsninger så vidt muligt til netop din bil, da vi godt ved, at alle har et unikt behov. Derfor tager vi altid en snak med dig, hvorfra vi sammensætter et tilbud specifikt til dig.

Serviceeftersyn: Pris og omfang aftales med dig
Olieskift med op til 4 liter olie: 800,-

Sommerklargøring

Sommerklargøring: Test af aircondition, skift af pollenfilter og 20 punkts kontrol (eksempelvis dæktjek, støddæmper, bremsetjek mm. 900,-.

Skal bilen gøre helt klar til den varme sommer? Så tag endelig fat i Au2assistancen.
Vores sommerklargøring inkluderer følgende:

  • Test af aircondition
  • Skift af pollenfilter
  • 20 punkts kontrol
  • Tjek af dæk, støddæmper & bremser

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere om vores ydelser? Skal vi skræddersy et tilbud til dig? Så kontakt os endelig. Vi mener at gode resultater kommer af klar og gennemsigtig kommunikation mellem kunde og værksted. Derfor sørger vi altid for at underrette dig om alt, hvad vi foretager os.

Ring på telefon 20 611 800, send en mail til assistancen@email.dk eller bestil tid til service
online. Vi glæder os til at høre fra dig.